Email pentru profesori

     Universitatea pune la dispoziție utilizatorilor două tipuri de conturi de email: contul standard de forma prenume.nume@upg-ploiesti.ro (Google) și contul pentru  acces la suita Office 365, de forma prenume.nume@staff.upg-ploiesti.ro  (Microsoft).

Formularul necesar deschiderii unui cont de email se poate descărca de aici.

 

GmailGMAIL

     Gmail functioneaza pe orice calculator sau dispozitiv mobil conectat la internet, iar suportul offline iti permite sa muncesti si cand nu esti conectat. Fie ca esti la birou, intr-o intalnire sau in avion, ai emailul acolo. Pagina de pornire Gmail.
Contul Google este însoțit de un spațiu de stocare gratuit în Google Drive pe care îl puteți folosi pentru Gmail, Google Foto, Documente Google și pentru alte servicii.
 Gmail3

Office365 logo 1

     Office 365 Education este o colecție de servicii care vă permit să colaborați și să vă partajați temele, disponibilă gratuit pentru profesorii angajați și pentru elevii și studenții înscriși în prezent la o instituție de învățământ. Serviciul include Office Online (Word, PowerPoint, Excel și OneNote), 1 TB de spațiu de stocare OneDrive, Yammer și site-uri SharePoint. Unele instituții le permit profesorilor și elevilor sau studenților să instaleze aplicațiile Office complete pe până la 5 computere PC sau Mac, gratuit. În acest caz, veți vedea butonul Instalați Office pe pagina de pornire Office 365 după ce terminați înscrierea.
 
Office3