Office365 logo 1

     Office 365 Education este o colecție de servicii care vă permit să colaborați și să vă partajați temele, disponibilă gratuit pentru profesorii angajați și pentru elevii și studenții înscriși în prezent la o instituție de învățământ. Serviciul include Office Online (Word, PowerPoint, Excel și OneNote), 1 TB de spațiu de stocare OneDrive, Yammer și site-uri SharePoint. Unele instituții le permit profesorilor și elevilor sau studenților să instaleze aplicațiile Office complete pe până la 5 computere PC sau Mac, gratuit. În acest caz, veți vedea butonul Instalați Office pe pagina de pornire Office 365 după ce terminați înscrierea.
 

Planuri de abonament Office 365

      Cu planurile de abonament Office 365 selectate, obțineți versiunea completă instalată a aplicațiilor Office: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher și Access. (Publisher și Access sunt disponibile doar pe PC.) Puteți instala Office 365 pe mai multe dispozitive, inclusiv computere PC sau Mac, tablete Android™, telefoane Android, dispozitive iPad® și iPhone®. În plus, cu Office 365 veți obține servicii precum minute cu Skype (pentru acasă) sau spațiu de stocare online cu OneDrive pentru business (pentru firme).

      Office 365 este proiectat să funcționeze cu cele mai recente browsere și versiuni de Office. Office 365 nu acceptă interoperabilitatea cu orice software care nu este acceptat de producătorul său.

 Office3